Puh. (+358) 9 42452998, Sähkoposti:
Valkoiset litteäkannikkeiset paperikassit Valkoisia litteäkannikkeisia paperikasseja saatavilla eri koissa. Tarjoamme painatuksen kaikkiin paperikasseihin. Minimitilausmäärä vain 50 kpl.   Valkoiset litteäkannikkeiset paperikassit

Paperikassit omalla grafiikalla

Palvelemme yli 3000 tyytyväistä asiakasta ympäri Pohjoismaita

Valkoiset litteäkannikeiset paperikassit


Litteäkannikkeisten varastokassien käyttökohteita ovat esimerkiksi taimikassit, ruokakassit ja take away-kassit.

Valikoimastamme löytyy valkoisia paperikasseja 6 eri kokoa

Omalla logolla varustettujen  paperikassien vähimmäistilaus on 50 kappaletta!

Varastostamme löytyy aina valkoisia paperikasseja, joten toimitus on mahdollista nopeasti ja tilattavissa on myös pienempiä määriä (omalla logolla minimimäärä on vain 50 kpl).

 

Mikäli tavoitteena on saada kassi erottumaan joukosta brändiä tai mainosviestiä hyödyntäen, on painatus yksivärisellä kuviolla nopea ja verrattain edullinen ratkaisu (minimimäärä vain 50 kpl omalla logolla).

Jos taas tavoitteena on hankkia kasseja, jotka kiinnittävät vielä enemmän huomiota, valittavissa on käsintehtyjä kasseja.  

 

Koska valkoiset paperikassit ovat sellaisenaan 100 % kierrätettäviä, ovat ne kertakäyttöisiin muovikasseihin verrattuna ympäristöystävällinen vaihtoehto.

 

Valkoisten paperikassien tilaaminen on helppoa ja kassit ovat taloudellisia, monikäyttöisiä sekä ympäristöystävällisiä. Kassin räätälöinti brändin perusteella käy helposti.

 

  • Painetut kassit alkaen 50 kpl:sta
  • Valmistelemme logot painokuntoon ilmaiseksi
  • Kuljetus Suomeen ilman lisäkuluja
  • Suurin paperikassivalikoima Virossa

Kysymyksiinne vastaavat

JANA
Myynti

KATJA
Myynti


KYSY LISÄÄ
Puh. (+358) 9 424 529 98Ota yhteyttä

 Kerro meille
toiveesi

Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!

 Ilmainen graafinen suunnitelma
Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok!

 Tilausten nopea tuotanto
Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.

 Paperikassien asiantuntija vuodesta 1997
Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

Dispak OY, Y-tunnus: EE100327010
Puuvilla 19, 10314, Viro

Puh (+358) 9 424 529 98


Maan-Per 09:00-17:00

Sähköposti:
www.paperikassi.com

Kodulehe valmistamine aara.ee

Valkoiset litteäkannikkeiset paperikassit

Valikoimastamme löytyy valkoisia paperikasseja 6 eri kokoa Omalla logolla varustettujen  paperikassien vähimmäistilaus on 50 kappaletta! 18x8x25 cm 23x10x32 cm 26x11x38 cm 32x13x42,5 cm 44x14x50 cm 35x17x24 cm Varastostamme löytyy aina valkoisia paperikasseja, joten toimitus on mahdollista nopeasti ja tilattavissa on myös pienempiä määriä (omalla logolla minimimäärä on vain 50 kpl)   Mikäli tavoitteena on saada kassi erottumaan joukosta brändiä tai mainosviestiä hyödyntäen, on painatus yksivärisellä kuviolla nopea ja verrattain edullinen ratkaisu (minimimäärä vain 50 kpl omalla logolla) Litteäkannikkeisten varastokassien käyttökohteita ovat esimerkiksi taimikassit, ruokakassit ja take away-kassit.

Valkoiset litteäkannikkeiset paperikassit

Valkoisia litteäkannikkeisia paperikasseja saatavilla eri koissa. Tarjoamme painatuksen kaikkiin paperikasseihin. Minimitilausmäärä vain 50 kpl.

www.paperikassi.com copyright © 2019 OÜ Dispak