Puh. (+358) 9 42452998, Sähkoposti:
Hyviä syitä käyttää paperikaseja “Paperia vai muovia” on keskustelunaihe, joka on raivonnut jo pitkään. Samalla, kun kaikki yrittävät tehdä maapallosta paremman paikan elää ja asua, hyödyt varmasti itsekin valitsemalla uusiutuvan vaihtoehdon! Tutustu paperikassi valikoimaamme TÄSTÄ Hyviä syitä käyttää paperikaseja

Paperikassit omalla grafiikalla

Palvelemme yli 3000 tyytyväistä asiakasta ympäri Pohjoismaita

Hyviä syitä käyttää paperikaseja

27/03/2017


“Paperia vai muovia” on keskustelunaihe, joka on raivonnut jo pitkään.

Hyviä syitä käyttää paperikaseja

Kumman materiaalin sitten valitsetkaan, on olemassa aina ihmisiä, joiden mielestä muovi on parempi kuin paperi ja päin vastoin. Tämä on hämmentävä puheenaihe, josta voisi kiistellä loputtomiin. Tässä muutamia syitä käyttää paperikasseja.

 

Pienempi uhka ympäristölle

 

Internet on pullollaan tarinoita ja kuvia siitä, miten muovi tappaa eläimiä. Osa kuvista ovat uskomattoman häiritsevää katseltavaa ja tällaisia kuvia on vaikea unohtaa. Muovipussit ovat osa tätä ongelmaa. Eläimet voivat niellä muovipusseja, takertua niihin ja jopa tukehtua niihin. Kaiken lisäksi, kuka haluaa nähdä puihin takertuneita muovipusseja metsäkävelyn tai pyöräilylenkin aikana?

 

Paperikassit hajoavat helpommin ja perusteellisemmin kuin muovi. Kun muovi hajoaa, se vain rikkoutuu pienemmiksi paloiksi, kun taas paperikuidut yksinkertaisesti hajoavat ja haihtuvat.

Paperi myös hajoaa hyvin nopeasti, kun taas muovi jää ympäristöön useiksi vuosiksi.

 

Hyviä syitä käyttää paperikaseja

 

Helpompi kierrättää

 

Muovipussit ovat kierrätyskeskuksien ikuinen kierrätysongelma. Pussit voivat tarttua koneisiin ja rikkoa ne sekä aiheuttaa ongelmia työntekijöille. Jotkut liikkeet tarjoavat muovipussien kierrätysastioita, joten pussit voitaisiin hävittää asianmukaisesti ja kierrättää. Monien maiden ovelta ovelle järjestettävät kierrätysohjelmat eivät kuitenkaan kierrätä muovipusseja.

 

Käyttämällä paperikasseja, kierrätysprosessi on paljon helpompi. Paperi on helppo murtaa, riippumattaa siitä, onko se kassin, kirjoituspaperin vai laatikon muodossa. Paperikassien kierrätys vaatii edelleen energiaa, mutta paperikassit aiheuttavat paljon vähemmän ongelmia kierrätyskeskuksille ja paperi hajoaa paljon helpommin kierrätysprosessin aikana.

 

Toinen tapa kierrättää paperikasseja on laittaa ne kompostiin. Paperikassit hajoavat nopeasti kompostikasoissa ja antavat rikkaita ravinteita maaperälle, joihin voit vaikka kasvattaa kukkia. Kuka olisi arvannutkaan, että kauppareissun ansiosta takapihallesi kasvoi kauniita ruusuja?

Hyviä syitä käyttää paperikaseja

Uusiutuva

 

Maaöljy ei ole uusiutuva luonnonvara ja muovi on öljyteollisuuden sivutuote. Maaöljyn hintojen noustessa ja öljyvarojen pienentyessä, on entistä parempi aika kuin koskaan käyttää paperipusseja.

 

Me kaikki tiedämme, että paperi on peräisin puusta ja puut ovat uusiutuva luonnonvara. Puita voidaan viljellä rahapuina ja paperin lähteenä. Käyttämällä paperipusseja, autat myös viljelijöitä, jotka käyttävät puuta osana maatalouttaan.

 

Muovin ja paperin väliseen kamppailuun ei kuitenkaan löydy yksinkertaista vastausta, mutta ajatella edellä mainittuihin syihin perustuen valitsemalla paperin voit tehdä tietoisen päätöksen. Samalla, kun kaikki yrittävät tehdä maapallosta paremman paikan elää ja asua, hyödyt varmasti itsekin valitsemalla uusiutuvan vaihtoehdon!

 

Tutustu paperikassi valikoimaamme TÄSTÄ.

Hyviä syitä käyttää paperikaseja


  • Painetut kassit alkaen 50 kpl:sta
  • Valmistelemme logot painokuntoon ilmaiseksi
  • Kuljetus Suomeen ilman lisäkuluja
  • Suurin paperikassivalikoima Virossa

Kysymyksiinne vastaavat

JANA
Myynti

KATJA
Myynti


KYSY LISÄÄ
Puh. (+358) 9 424 529 98Ota yhteyttä

 Kerro meille
toiveesi

Tämän jälkeen ehdotamme sinulle parasta vaihtoehtoa ja jos tilauksellasi on kiire, ilmoitathan sen myös viestissäsi!

 Ilmainen graafinen suunnitelma
Hyväksyttyäsi tarjouksemme ja kassien ulkomuodon, lähetämme sinulle tilauksestasi ilmaisen graafisen suunnitelman.  Näin voit varmistaa, että tilauksesi on ok!

 Tilausten nopea tuotanto
Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.

 Paperikassien asiantuntija vuodesta 1997
Olemme valmistaneet paperikasseja jo yli 21 vuoden ajan.  Yrityksellämme on yli 3 000 tyytyväistä asiakasta pelkästään Pohjoismaissa.

Dispak OY, Y-tunnus: EE100327010
Puuvilla 19, 10314, Viro

Puh (+358) 9 424 529 98


Maan-Per 09:00-17:00

Sähköposti:
www.paperikassi.com

Kodulehe valmistamine aara.ee

Hyviä syitä käyttää paperikaseja

Kumman materiaalin sitten valitsetkaan, on olemassa aina ihmisiä, joiden mielestä muovi on parempi kuin paperi ja päin vastoin Tämä on hämmentävä puheenaihe, josta voisi kiistellä loputtomiin “Paperia vai muovia” on keskustelunaihe, joka on raivonnut jo pitkään.

Hyviä syitä käyttää paperikaseja


www.paperikassi.com copyright © 2019 OÜ Dispak